GOOD FOR YOUR IMAGE

Kobe Bryant FC Barcelona Sneaker

Nike Zoom Kobe VII FCB Sun 22 July 2012 13:57

De Nieuwe Kobe Bryant sneaker wordt uitgebracht en is speciaal ontworpen voor zijn favoriete internationale voetbalteam, FC Barcelona. Kobe, die naar vele FC Barcelona wedstrijden ging in het verleden, toont zijn steun voor de club.

Het pakket is voorzien van twee verschillende FC Barcelona gemodelleerde sneakers en ze zijn beide voorzien van een FC Barcelona kuif op de binnenkant van de sneaker. Als je een fan van Kobe VII of een fan van FC Barcelona bent, zijn dit de must-haves sneakers voor jou!

De FC Barcelona sneaker wordt uitsluitend uitgebracht in Europa. Vanaf 21 juli zal de sneaker te koop zijn bij Nike Winkels in heel Europa.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF