GOOD FOR YOUR IMAGE

Reunie van Run-DMC

Dit najaar ter ere van Jam Master Jay Mon 16 July 2012 17:04
Run-DMC treed begin november op bij het Fun Fun Fun Fest in Texas ter ere van Jam Master Jay dit najaar in Texas.Joseph Simmons, beter bekend als Rev Run, en Darryl DMC McDaniels stopten met Run-DMC nadat hun dj, Jam Master Jay, in 2002 werd vermoord.De festival opbrengst wordt voor een deel aan het JMJ Foundation for Music geschonken, dat jongeren in contact wil brengen met kunst. Rev Run was na het uiteenvallen van Run-DMC jaren te zien in de MTV-realityserie Runs House. DMC begon een solocarriere.
Run-DMC - Its Tricky
Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF