GOOD FOR YOUR IMAGE

Bollebof presenteert nieuwe videoclip

Finesse Sun 08 July 2012 22:02

Bij de lancering van DemydeZeeuw.nl kon je al kennis maken met de Nederlandse rapper Bollebof. Wij waren erbij toen hij zijn vorige clip Het heeft geen zin opnam. Deze track is een grote hit geworden. KLIK HIER voor de videoclip.

Een aantal dagen geleden verscheende eerste video van Bollebofsaanstaande mixtape als onderdeel van Big City Boys.

Bollebof vormt samen met de voetballers Eljero Elia(Weder Bremen) en Memphis Depay(PSV) de groep Big City Boys. De crew wordt aangevuld door nog een andere voetballer Gregory van der Wiel (Ajax).

In Finesse stapt Bollebof naar voren, maar op de Big City Boys mixtape komen de andere leden ook voldoende aan bod. Het nummer is geproduceerd door Hyplified Music, en de video is geregisseerd door Major League Boys.

Bollebof - Finesse

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF