GOOD FOR YOUR IMAGE

Overnachten in een capsule

Pal voor de Eiffeltoren Thu 05 July 2012 13:56

Hotel Everland is ontworpen door de Zwitserse architecten Sabina Lang en Daniel Baumann. De"capsules" zijn pal voor een aantal hotels geplaatst in spectaculaire plaatsen in de wereld.

Wij besteden aandacht aan het Everland Hotel in Parijs, dat in feite een eenkamer hotel is met prachtig uitzicht op de lichtstad. In eerste instantie lag de capsule op het dak van de Leipzig Galerie van Hedendaagse Kunst, daarna werd de 10 ton wegende "capsule" verplaatst op het dak van het Parijse Palais de Tokyo met de hulp van een 20 ton wegende hijskraan. Maar het uitzicht mag er wezen!

Everland is een hotel met slechts een kamer met een badkamer, een king-size bed en een lounge. De cabine geeft de sfeer weer van een ultieme droomovernachting die je wenst in een top hotel: de architectuur, de speelse details, evenals de gouden geborduurde handdoeken.De kamer kan geboekt worden voor een nacht, de mini-bar is volledig voorradig en in de prijs inbegrepen, ontbijt wordt geleverd aan de deur en een platencollectie staat daarop tot je beschikking.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF