GOOD FOR YOUR IMAGE

Dsquared2 The Movie

Herfst/winter collectie 2012 Tue 26 June 2012 13:58

Het grote modemerk Dsquared2 presenteert zijn Herst/Winter 2012 collectie op een speciale manier. De door Mert Alas en Marcus Piggot gemaakte film met de bekende modellenBenedikt Angerer, Simon Van Meervenne, Liuk Bas, Ralf Javoiss, Daphne Groeneveld, Frida Aasen en Bette Franke in de hoofdrol, geeft de collectie op een unieke manier weer.

De modellen spelen de rol van verveelde middelbare scholieren in de klas.De aandacht van de onhandelbare leerlingen wordt getrokken door de onverwachte komst van Dean en Dan.De soundtrack van het filmpje is de jaren 1960 pop tune "The Clapping Song van Shirley Ellis.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF