GOOD FOR YOUR IMAGE

Etiquette

Summer Must have Sun 24 June 2012 16:29

De zomer is nog niet echt voelbaar maar al die lelijke UGG Boots zijn gelukkig al een tijd terug in de kast!Ik heb een hele hoop sneakers in alle kleuren, van alle merken en ben ook altijd op zoek naar nieuwe exclusieve sneakers die nog niet bekend zijn.

Bij mijn zoektocht stuitte ik afgelopen week via via via via op de Facebook pagina van een schoenenlabel genaamd Etiquette.Een jong label met een zeer stijlvolle dames en heren schoenen collectie. De inspiratie uit hun collecties komen voort uit hun eigen kringen zoalsreizen, magazines, blogs en de hedendaagse gang van zaken.

Bij Etiquette begon het met een idee en beetje bij beetje kreeg dat idee steeds meer vorm en in mei 2011 is Etiquette officieel een fashionlabel.De sneakers worden met veel zorg en liefde met de hand gemaakt in een klein fabriekje in Portugal. De mooie kleuren en het gebruikte materiaal maken deze sneakerseen must have voor de zomer.

Wil je deze zomer verzekerd zijn van een paar sneakers wees er dan snel bij, deze sneakers zijn in gelimiteerde editie te verkrijgenen na deze blog zal het denk ik heel hard gaan.

Ze zijnonline via de webshop te koop maar ook in de winkel.

Louis MaximillanHaarlemmerdijk 1561013 JJ Amsterdam+31207531571

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF