GOOD FOR YOUR IMAGE

Veiling Business class stoelen

een maal ander maal VERKOCHT! Sat 16 June 2012 11:54

Volgens trendwatchers worden veilingen in het vliegtuig de nieuwe trend het aankomende jaar. Brett Proud van Guestlogix; "Via de intercom zal omgeroepen worden dat de veiling van business class stoelen van start gaat, als deze nog beschikbaar zijn. De stewards en stewardessen lopen dan door het gangpad en nemen de biedingen op met draagbare toestellen."

Een Canadese vliegmaatschappij begint binnenkort met de eerste vliegtuigveilingen en er zijn ook gesprekken gaand met twee Chinese maatschappijen, volgens Proud. Andere trends die we kunnen verwachten zijn passagiers die in het vliegtuig live sportwedstrijden kunnen kijken wanneer hiervoor betaald wordt en er kan aan boord betaald worden voor maaltijden en toeristische attracties met een kredietkaart via de smartphone.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF