GOOD FOR YOUR IMAGE

Beleving wedstrijd Nederland - Duitsland

Vanuit my hometown, Moskou! Thu 14 June 2012 10:53

Ik zit inmiddels al weer een paar dagen in Moskou en bekeek de wedstrijd Nederland tegen Duitsland gisteren in het hotel waar ik momenteel verblijf.Je merkte aan alles en iedereen dat Nederland - Duitsland een andere wedstrijd zou zijn dan al die andere.

Voor de jongere generatie waar ik mezelf ook onder beschouw, ondanks dat ik 2 weken geleden 29 ben geworden:-), was dit de eerste keer dat ereen wedstrijd met zoveel spanning tegen de grootste aartsrivaal was. LeukeTwitpicswerden de hele dag op Twitter en Facebook gezet.

Maar ook de vele interviews en quotes van de Oranje spelers en de bondscoach zorgden ervoor dat ik steeds meer zin kreeg in deze wedstrijd. Iedereen was er klaar voor en we konden wat verwachten na wat ik allemaal had gelezen!

Wat mij wel irriteerde was dat er een journalist, normaal gesproken altijd een betrouwbare journalist van VI, in de middag een opstelling prijs gaf die hij had gehoord via bronnen binnen het team.Ik kan jullie vertellen en spreek uit ervaring dat dit altijd pas 2 of 3 uur voor de wedstrijd wordt bekend gemaakt. Makkelijk scoren maar heel vervelend zoiets!

De wedstrijd viel wel erg tegen, ik had persoonlijk niet het gevoel dat er voor de laatste kans werd gevochten.Maar we moeten niet vergeten dat de Duitsers echt heel erg goed zijn. De 2e helft was voor mijn gevoel wel beter maar er waren ook niet heel veel grote kansen. Misschien waren de verwachtingingen na het WK waar we de 2e plaats veroverden, te groot. Ook de fitheid van belangrijke spelers heeft meegespeeld denk ik, enkele zijn lang geblesseerd geweest of hebben weinig gespeeld. Meestal als je dan aan aantal weken met zon voorbereiding bezig bent gaat je kop leeg en begin je weer opnieuw maar het heeft denk ik toch meer invloed op hun lichamen en frisheid gehad dan we dachten!

De volgende wedstrijd tegen Portugal moet je gewoon winnen, ook al is het alleen maar om met toch nog met een beetje eergevoel afscheid te nemen van het toernooi. Portugal heeft al 3 punten en er is een hele rekensom voor nodig wil Nederland nog doorgaan. Ik zie het eerlijk gezegd niet meer gebeuren omdat Portugal ook een sterk team heeft en Ronaldo toch ook een keer moet gaan vlammen op dit EK. Maar laten we dat kleine beetje hoop vasthouden!

Het enige hoogtepunt gisterenavond voor mij persoonlijk is dan wel misschien dat Robin van Persie heeft gescoord en ik alsnog een punt verdien in mijn EK pool!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF