GOOD FOR YOUR IMAGE

Nederland - Denemarken op Isla Ibiza

HUP HOLLAND HUP! Mon 11 June 2012 10:49

Eindelijk is het EK 2012 dan begonnen. Ik werd al ongeduldig van de reclames en interviews die ik weken lang voorbij zie komen in bladen, op televisie en het internet. Nederland werd getipt als de grote favoriet maar er was ook veel kritiek de laatste wedstrijden. Het ging allemaal niet zo lekker en eigenlijk wist niemand zo goed wat hij of zij de eerste wedstrijd kon verwachten.

Ik bekeek de eerste EK wedstrijden op Ibiza samen met Eljero Elia. Onze vriendinnen keken ook mee en samen zaten we first row bij de inmens populaire beachclub Blue Marlin. Een tafeltje reseveren was eigenlijk wel een noodzaak want het was super druk! Gelukkig kwamen we een aantal bekende tegen en zo konden we plaats nemen op de eerste rij. We bekeken de wedstrijd Nederland - Denemarken samen met een hoop andere Nederlandse supporters waarvan sommige zich helemaal hadden uitgesloofd in het welbekende Oranje.

Strand, zon, zee, mooie mensen, lekker eten en drinken zorgden voor een heerlijk ontspannen zomeravond waar we vol verwachting het Nederlands Elftal vanaf hier gingen aanmoedigen. Ik weet niet of het aan mijn gevoel lag of dat meerdere mensen hebben gevoeld maar ik miste de echte spanning van een EK wedstrijd. Ik had dit niet alleen met deze wedstrijd, eigenlijk met alle gespeelde wedstrijden tot nu toe. Alleen gisteren tijdens de wedstrijd Spanje & Italie voelde ik die spanning weer wel.

Ibiza is een heerlijk eiland en ook voetbal minded want meerdere voetballers komen er net vandaan of zijn er nu nog heerlijk vakantie aan het vieren. Urby Emanuelson (AC Milaan), Soldado (Valencia), Kurani (dinamo moscow) Marin (Werder Bremen) Eljero Elia (Juventus), Fabregas (Barcelona), Torres ( Chelsea) en nog vele andere waren hier afgelopen weken te vinden.

Ik kijk In het voetbalseizoen aardig wat wedstrijden want eigenlijk alle competities interesseren me wel. Maar tijdens mijn vakantie ga ik alleen zitten voor de echte topwedstrijden en woensdag was het dan zover! Nee, voor Griekenland - Polen ben ik bijvoorbeeld niet van mijn strandbedje gekomen. De eerste echte kraker die bij het EK hoort wilde ik natuurlijk niet missen! HUP HOLLAND HUP!Nederland heeft helaas de eerste wedstrijd tegen Denemarken verloren, meestal is er dan paniek maar nu hoor ik vergelijkingen als Er is niets aan de hand, komt wel goed. Tegen Denemarken creeer je zoveel kansen alleen met Duitsland en Portugal als komende tegenstanders is dat normaliter wel wat anders. Duitsland en Portugal zijn teams die niet zomaar zoveel kansen weggeven. Zulke topwedstrijden win je niet zomaar!

Laten we met zn allen achter Oranje staan en hopen dat we woensdag een mooie en spannende wedstrijd voorgeschoteld krijgen, dat Nederland op zn Duits met 1-0 wint dankzij een penalty van Arjen Robben, die onderkant lat binnenkant paal via de rug van de keeper in 93e minuut het doel binnen glipt!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF