GOOD FOR YOUR IMAGE

Ontwaken als Europees Kampioen

Hotels.com presenteert spelershotels Sat 09 June 2012 16:39

Het Europees kampioenschap voetbal in Polen en Oekraine is begonnen. Deelnemende nationale elftallen hebben hun onderkomens in Oost-Europa inmiddels betrokken. De favorieten Spanje, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italie en Engeland stellen hoge eisen aan hun verblijfsplaatsen. Hotelexpert Hotels.com laat zien waar de fans hun helden kunnen spotten, welke landen een voorsprong nemen met hun hotelkeuze en waar bezoekers een slaapplaats kunnen vinden in de buurt van de spelershotels.

Nederland (Krakau, Polen)Het Nederlands elftal heeft, ondanks de grote afstand naar speelstad Charkov, gekozen voor een verblijf in hetSheraton Krakow Hotelin de Poolse stad Krakau. Hier beschikken de spelers over een binnenzwembad, spa en gym om zich optimaal voor te bereiden op de wedstrijden. Het vijfsterrenhotel telt 232 kamers en is uitgerust met moderne business rooms voor tactische besprekingen, restaurants om op kracht te komen en bars en lounges voor de nodige ontspanning. Wil je de selectie op de voet volgen tijdens het EK Hotels.com beveelt een verblijf in het driesterrenHotel Royalaan, dicht bij het spelershotel en niet ver van het stadion van Wisla Krakow waar Oranje traint tijdens het EK.

Duitsland (Gdansk, Polen)Groepsgenoot Duitsland kan voor de vierde keer in de geschiedenis het EK winnen. De Duitsers hebben gekozen voor een verblijf aan de Baltische Zee, in de stad Gdansk in het noordoosten van Polen. Die Mannschaft overnacht inHotel Dwor Oliwski, gelegen in een natuurgebied dichtbij het strand. Ook de Fransen en Zweden waren geinteresseerd in een verblijf in deze landelijke accommodatie, maar de Duitsers waren hen voor. Het vijfsterrenhotel beschikt over een spa, binnenzwembad en ruime tuin. Fans die dagelijks een glimp van het Duitse elftal willen opvangen kunnen verblijven in het tweesterrenOliwski Hotel.

Spanje (Gniewino, Polen)Europees- en wereldkampioen Spanje zal er alles aan doen om de titel te verdedigen. La Seleccion verblijft in het kleine dorpje Gniewino in het noorden van Polen, niet ver van speelstad Gdansk. In het rustiek gelegen Hotel Mistral Sport, met een trainingsveld voor de deur, zullen de Spanjaarden voldoende kans zien om zich optimaal voor te bereiden met een siesta. Fans kunnen hun intrek nemen in het statigeHotel Manor House Lisewski Dwor, op enkele minuten afstand.

Italie (Wieliczka, Polen)Het Italiaanse elftal staat voor een heet vuur. Al in de groepsfase moeten zij opnemen tegen regerend kampioen Spanje. Net als de Spanjaarden hebben de Italianen gekozen voor een landelijk hotel, gelegen in het dorpje Wieliczka net buiten Krakau. Het zal La Squadra Azzurra aan niets ontbreken in het viersterrenTurowka Hotel & Spa. Fans kunnen dichtbij overnachten inHotel Galicja.

Frankrijk (Donetsk, Oekraine)De Fransen zullen beter willen presteren dan tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika, waar zij al in de groepsfase werden uitgeschakeld. Om zich voor te bereiden met de beste trainingsfaciliteiten hebben de Fransen hun intrek genomen in het Kirsha Training Centre in Donetsk, thuisbasis van de Oekraiense topclub Shakhtar Donetsk. Fans die een wedstrijd willen bijwonen kunnen verblijven in de viersterrenDonbass Arena Apartments, gelegen direct naast de Donbass Arena waar Les Bleus hun groepswedstrijden tegen Engeland en gastland Oekraine spelen.

Engeland (Krakau, Polen)De Engelsen wisten zich niet te kwalificeren voor het vorige EK in 2008 en zullen er alles aan doen om tijdens deze editie hoge ogen te gooien. The Three Lions zijn gehuisvest inHotel Staryin Krakau. Dit vijfsterrenhotel is gelegen in de historische binnenstad, dichtbij kroegen en pubs. De Engelsen staan bekend om hun veelbesproken uitspattingen, het is dan ook de vraag of zij deze verleiding weten te weerstaan. Voor de fans is de locatie in het centrum ideaal. Hotels.com raadt hen aan om te verblijven in viersterrenhotelWentzl, op steenworp afstand van hun helden.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF