GOOD FOR YOUR IMAGE

Bentley Continental GT V8

Stukje meer bereikbaar! Sun 03 June 2012 16:23

De Bentley Continental GT V8 beleefde onlangs zijn publieksdebuut op deAutosalon van Geneve.Met een prijskaartje van dik 194.000 euro is de Continental GT V8 een stuk bereikbaarder dan de Continental GT W12. De extra zuinige GT V8 sprint in 4,8 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h, tot aan een topsnelheid van 303 km/h.

De dikke bolide brult op de weg met meer kracht en klasse dan zijn voorganger. De nieuwe grotere Continental grijpt de aandacht met zijn vernieuwde geintegreerde LED-lampen in elke koplamp. Het Naim audiosysteem binnenin is speciaalontworpen voor deze uitvoering. En niet te missen is het Breitling analoge uurwerk in het midden van het dashboard.

 
Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF