GOOD FOR YOUR IMAGE

WIN: G-Shock watches

1x Oranje en 1x Zwart Mon 04 June 2012 14:01

G-Shock, wie kent ze tegenwoordig niet! De stoere en trendy horloge modellen die schokbestendig zijn en dus tegen een stootje kunnen. Op het moment zijn ze razend populair bij fashionistas, artiesten en sporters. En op demydezeeuw.nl geven wij er maar liefst 2 weg!

Wij geven een oranjeCasio G-Shock GX-56-4ERweg die het grootste is in zijn soort, passend voor het EK natuurlijk!

Naast de oranje eyecatcher geven wij ook de zwarteG-Shock GA-150-1AERweg, beide modellen zijn unisex.

!WIN!

LAAT SNEL EEN REACTIE ACHTER EN ZORG DAT JE REACTIE ZOVEEL MOGELIJK LIKES KRIJGT!

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild.

DONDERDAG 14 JUNI WORDEN DE TWEE WINNAARS BEKEND GEMAAKT

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF