GOOD FOR YOUR IMAGE

Tijd...

Sterrenkapper Hanni Sun 22 April 2012 11:59

Als haarstylist is tijd een belangrijk en constant gegeven. Denk daarbij aan openingstijden, behandelingstijden en afspraken. Het belangrijkste voor mijn salons is echter: de tijd voor onze klanten. Dat zorgt ook wel eens voor uitdagende situaties. Zo knipte ik een paar weken geleden Charly Luske. Ik liep iets uit met zijn behandeling, waardoor mijn volgende afspraak, die mooi op tijd was, moest wachten. Nu ken ik die klant erg goed en aangezien ik direct na hem geen afspraak had, dacht ik wel weer rustig mijn tijd in te kunnen lopen.

Dat bleek een verkeerde inschatting te zijn. Toen hij in de kappersstoel ging zitten, vertelde hij dat hij een andere afspraak had en met uiterlijk 20 minuten moest vertrekken. Het was alweer een tijdje geleden dat ik zo onder tijdsdruk gewerkt heb. Echter aangezien het een vaste klant met altijd hetzelfde (strakke) kapsel is, wist ik dat ik onze kwaliteit binnen de gewenste tijd kon leveren. Na 21 minuten liep de klant met zijn Fresh New Look tevreden naar buiten en was hij op tijd voor zijn volgende afspraak.

10 minuten daarna voelde ik nog steeds die energy-boost van het werken onder druk. Het is heerlijk om uitgedaagd te worden en natuurlijk helemaal als je overwint ;-) ! Toch raar wat tijd met je kan doen.

Naast het werk, maak ik graag tijd vrij voor goede doelen en sporten. De afgelopen maand mocht ik beiden combineren door met het Sterrenteam een voetbalwedstrijd te spelen. De opbrengsten van die wedstrijd komen ten goede aan KiKa.

De rest van mijn vrije tijd heb ik de afgelopen maand gestoken in de voorbereidingen voor onze nieuwste vestiging. Op 6 april hielp Demys collega Gregory van der Wiel mij met het feestelijk openen van de zaak. Nu dat project is afgerond, steek ikmijn tijd in het volgende project. Wellicht dat ik jullie daar in de volgende blog meer over kan vertellen.

Stay fresh!Hanni

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF