GOOD FOR YOUR IMAGE

Mannen en verzorging

Een echte must! Sun 15 April 2012 11:55

Wij mannen vinden het belangrijk ons goed te verzorgen. We volgen de trends op de voet en stappen niet de deur uit voordat we ons haar hebben gefatsoeneerd. 84 van alle mannen geeft dan ook aan dat ze er graag goed en verzorgd uitzien, de persoonlijke verzorging van de huid en het haar staan daarbij op nummer 1. Het is ook maar de normaalste zaak van de wereld dat wij mannen van de 21ste eeuw dit zo belangrijk vinden en het liefst de producten van vrouwlief niet meer aanraken! In de media wordt er ook steeds meer aandacht gegeven aan de persoonlijke verzorging voor de man, waardoor we bewuster worden van het aanbod en trends. Er is dan ook een duidelijke stijging te zien van de omzet in deze markt.

Sinds een aantal jaren zijn steeds meer cosmetica-merken zich gaan richten op producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de man. De mannenhuid is namelijk anders dan de vrouwenhuid en verdient het dus om anders behandelt te worden, zie hiervoor het artikelDe mannenhuid is wel degelijk anders dan de vrouwenhuid!. Mencare24 heeft hierdoor zijn assortiment speciaal gericht op de moderne man. Maar waarom zijn we soms zo ijdel

Vrouwen vinden een man aantrekkelijk die humor heeft en er goed en verzorgd uitziet. Met dit goed en verzorgd eruit zien, doelen ze op: een goed verzorgde en zacht huid, witte tanden, zachte lippen, een goede verzorging van de handen etc. Een man die een grove droge huid heeft wat er schilferig en dus onverzorgd uit ziet, vindt men niet aantrekkelijk, vieze nagelriemen en een onverzorgd gebit vallen ook in deze categorie. Bovendien zijn de vrouwen cruciaal bij de aankoop van persoonlijke verzorging voor de mannen, vaak stimuleren de vrouwen de man om deze producten te kopen, zodat hun man zich ook goed kan verzorgen. Niet alleen voor de vrouwen is het belangrijk je goed te verzorgen, maar ook voor je zakelijke contacten, stel dat je op sollicitatiegesprek gaat, dan is het ontzettend belangrijk dat je er representatief uit ziet, je komt namelijk beter over als je je goed verzorgd.

Welke producten zijn het meeste in trek bij de mannen De best en populairste mannenverzorgingsproducten zijn geuren, shampoos, haarstylingsproducten, aftershaves en scheerproducten.

Ondanks de crisis blijft de persoonlijke verzorging voor mannen een betaalbare luxe. Het mannensegment binnen de totale markt van persoonlijke verzorging groeit harder dan het vrouwensegment, waaronder dehuidverzorginghet meest in opkomst is. Dus mannen, uiterlijke verzorging is een echte MUST!

KLIK HIER!voor het Mencare24-artikel!

Mencare24
  • Follow me

OVER Mencare24

Beauty & Health Blogger

Een jonge onderneemster die veel kennis bezit op het gebied van persoonlijke verzorging voor de man. In mijn blogs deel ik hierover dan ook allerlei weetjes en tips! Persoonlijke vragen zijn altijd welkom, wellicht schrijf ik hierover in mijn volgende blogs.

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF