GOOD FOR YOUR IMAGE

Instagram

Instaprint Wed 21 March 2012 16:27

Instagram wordt steeds groter en groter. Dat blijkt dan ook wel uit de nieuwe toepassing die is ontwikkeld om je digitale fotos te kunnen printen. Net als al eerder bij Flickr fotodienst in 2006 mogelijk wasom honderd favoriete fotos op kleine schaal uit te printen is het nu ook voor het sociale netwerk, zoals Facebook, mogelijk je timeline als versitekaartje te printen.

Instaprint is een dienst voor fotonetwerk instagram. Het is een printer die #hashtags gebruikt om te bepalen welke instagram moet worden geprint. Het apparaat kun je verbinden met Bluetooth aan je eigen telefoon. Zo kan je bijvoorbeeld op evenementen je eigen fotos printen.

Er zijn nog meer voorbeelden: Zo kun je je eigen iPhone-cases maken met je Instagram via Casetgram en bidet ImageSnap, de mogelijkheid om Instagrams op een tegel af te drukken, jekunt zelfs kleine boekjes, stickers en posters van je eigen fotos maken.

Hoe leuk is dat!

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF