GOOD FOR YOUR IMAGE

Swedish House Mafia & Absolut Wodka

Cocktail Song Mon 19 March 2012 16:22

De djs van Swedish House Mafia hebben een nieuw nummer ontwikkeld genaamd Greyhound. Het nummer is gemaakt voor het merk Absolut Wodka en is de soundtrack bij de wereldwijde reclamecampagne van het Zweedse wodka merk Absolut.

Het resultaat is een energieke dancetrack van ongeveer drie minuten die "meerdere zintuigen prikkelen", aldus Absolut. Het nummer is special gemaakt voor een geheel nieuwe cocktail bestaande uit wodka en grapefuitsap. Jonas Tahlin, Vice President Global Marketing van ABSOLUT: "We gaan ervan uit dat liefhebbers de smaak van een perfecte cocktail onthouden. Vanaf vandaag onthouden ze zelfs hoe de cocktails klinken." Naast smaak en geluid kan je nu via de ABSOLUTFacebook pagina een eigen versie van Greyhound remixen. De nieuwe track van Swedish House Mafia is sinds afgelopen dinsdag te verkrijgen op iTunes.Absolut verbond zich eerder al aan andere creatieve talenten binnen kunst, mode en muziek, zoals Andy Warhol, Tom Ford, Cee-Lo Green, Jean Paul Gaultier, Jay-Z en Kenny Scharf.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF