GOOD FOR YOUR IMAGE

Freestyle voetballer

Guido Moorselaar Sat 17 March 2012 16:21

Mijn naam is Guido van Moorselaar, geboren op 26 maart 1994 in Oudewater en mijn passie is freestyle voetballen. Ik zit op de HAVO in het 4e leerjaar en naast school steek ik veel tijd in mijn passie.Ik begon zoals bijna elke kind met veldvoetbal maar rond 2008 begon ik het steeds leuker te vinden om verschillende straatvoetbal en freestyle trucs onder de knie te krijgen.

De DVD van Streetwizards met de grootste straatvoetballers Edward van Gils, Issy Hitman Hamdaoui en Lenny Netteb (Nederlanders) was voor mij de reden om deze sport ook te gaan beoefenen. In 2008 kwam ik op TV bij Z@ppsport; daar stond Issy mij verschillende trucs uit te leggen. Hierna ben ik hard blijven trainen en in 2009 kwam ik bij het freestyle voetbalteam van Masters of the Game (MotG). Bij MotG zaten ook toen de spelers Edward van Gils, Issy Hitman Hamdaoui en Lenny Netteb. Met Masters of the Game tourde we door Nederland om kleine straatvoetbaltoernooien te houden. Naast het toernooi werd er ook altijd een demonstratie gegeven door de freestylers (waaronder ik zelf). Door deze tour heb ik veel geleerd en veel ervaring op gedaan.
Tijdens de opendag van Ajax in 2010 heb ik bijvoorbeeld een onvergetelijk moment beleefd, op die dag mocht ik voor de supporters namelijk een show weggeven! Zo gaaf!

In de zomer van 2010 was voor mij de eerste Amsterdam meeting. Dit is een freestyle voetbal meeting waar verschillende freestylers van alle landen voor een week naar Amsterdam komen. Elke dag waren we te vinden op het Beursplein waar we onze skills lieten zien. Wat een prachtige tijd was dit! Maar een paar dagen na de Amsterdam meeting kwam er een van mijn grootste tegenslagen: een rugblessure.

Na mijn blessure startte ik: Leer Freestyle Voetbal. Dit is een Youtube kanaal waar ik freestyle trucs uitleg zodat de jongeren de trucs zelf kunnen nadoen. Daarnaast ben ik ook artikelen gaan schrijven voor Z@ppsport over de sport, over mijn leven en hetgeen dat speelt in de freestyle scene. Ook kwam er een prachtig bericht naar voren, Edward van Gils gaf mij de kans om bij zijn nieuwe team Streetkings.eu te komen om voor het team soms shows en clinics weg te geven. Dit was een mooi moment na mijn moeilijke tijd van mijn blessure. Streetkings.eu is een bedrijf die zich op straatvoetbal richt maar ook op dance. Edward van Gils en danser Juvat Westendorp (jullie kennen hem vast van SYTYCD) richtte het bedrijf op. In het begin van 2012 kwam mijn come back video, deze is te vinden op Youtube.

Wat ik nu nog verder wil bereiken met de sport is mijn niveau zo hoog mogelijk krijgen.Daarnaast zou het mooi zijn om shows en clinics weg te geven op grote evenementen of misschien zelfs in het buitenland. Ik wil ook blijven groeien met Leer Freestyle Voetbal en dat deze sport bij de jeugd steeds meer aan gaat slaan. Tot slot hoop ik ook nog op een mooie tijd met Streetkings.

Wil je Leer Freestyle Voetbal in de gaten houden KLIK HIER!voor mijn eigen Twitter account en volg me!
En wil je mijn solo videos volgen abonneer je dan op dit account!
Hou natuurlijk ook Streetkings in de gaten!

[anything_slides cat=freestyle-voetballer-guido width=480 height=270 delay=6000 resume=15000 animation=500 order=ASC orderby=menu_order theme=construction]

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF