GOOD FOR YOUR IMAGE

Marc Jacobs & Louis Vuitton

The Exhibition Tue 13 March 2012 16:21

Op 9 maart is in Parijs de tentoonstelling The Exhibition van Marc Jacobs en Louis Vuitton verschenen. Naast het werk van Marc Jacobs worden ook alle iconische ontwerpen van Louis Vuitton tentoongesteld. Marc Jacobs staat ondertussen al vijftien jaar aan het hoofd van het Franse modehuis Louis Vuitton en dat wordt gevierd met de overzichtstentoonstelling in het Parijse Musee des Arts Decoratifs. De expositie, twee verdiepingen, is nog tot en met september dit jaar te bezichtigen.

De Amerikaanse ontwerper, Marc Jacobs, verscheen in een wel heel opvallende outfit, namelijk een roze jurk. Nou ja, jurk Het leek meer op een te groot uitgevallen polo t-shirt. De bedoeling was in ieder geval om op te vallen en dit is dan ook zeker wel gelukt.

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF