GOOD FOR YOUR IMAGE

Push Up work out!

Voor een sexy body! Fri 17 August 2012 9:56

Iedereen wilt dat mooie en sexy zomerlijf maar om nou iedere dag de sportschool in te duiken, wie heeft daar vandaag de dag nog de tijd voor Er is een oplossing: het is goedkoop, je kunt het overal doen, het verbrandt calorieen snel, het verbeterd je conditie en traint je buikspieren. Een variatie van de klassieke push-up boekt resultaten.

1. Start in de push-up positie, verlaag je borst en breng je rechter knie naar je rechter elleboog.

2. Wanneer je een push-up doet, zet je rechterarm naar voren en breng je linkerknie naar je linker elleboog.

3. Terug in de push-up houding, linker arm voor het lichaam, en wanneer je naar boven komt breng je de rechter knie naar je rechter elleboog.

Good Luck!

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF