GOOD FOR YOUR IMAGE

WIN! TW Steel Watch t.w.v. 679,- euro

1x Lotus F1 Team Mon 13 August 2012 20:30

GEFELICITEERD, Chris Nuiten met de Lotus F1 Team (48 mm) TW Steel Watch. Volgens het TW Steel team heb jij de slagzin het meest passend en zo origineel mogelijk afgemaakt. Veel plezier met je prijs!

Het modebeeld van nu zijn de oversized watches. TW Steel, The Watch in Steel, is koploper als het gaat om oversized watches met kastdiameter van 37 mm t/m 50 mm. De hype van nu! Wijgeven i.s.m. TW Steel de Lotus F1 Team (48 mm) Watch wegt.w.v. 679,- euro.

Wat moet je doenom kans te maken!

Maak de slagzin zo origineel mogelijk af door te reageren onderaan de winactie. Diegene met de meest originele reactie zal verkozen worden tot winnaar.

Slagzin: Ik draag de TW Steel Watch.........

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild.

Maandag13 augustuswordt de winnaar bekend gemaakt!

Demy.nl
  • Follow me

OVER Demy.nl

Redactie

Met nu al meer dan 1800 artikelen verzorgd Demy.nl de dagelijkse portie 'must-knows' voor de man. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Good for your image!

PLAATS EEN REACTIE

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

  • VOLG ONS OP

    Facebook

  • VOLG ONS OP

    Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF