GOOD FOR YOUR IMAGE

MUSIC

 • Music

  Part IV: Kanye West Interview

  BBC Radio 1

  n het vierde en tevens laatste deel van het interview met Kanye West voor BBC Radio 1 gaat het gesprek verder in op verschillende onderwerpen als de media, bedrijven, marketing en de paparazzi.

 • Music

  Part III: Interview Kanye West

  Gezinsleven met Kim Kardashian

  In deel drie van het interview met Kanye West gaat het nog steeds over de visie achter zijn muziek en bespreekt hij zijn gezinsleven dat hij heeft met Kim Kardashian.

 • Music

  Drake: Hold on, we going home

  Videoclip

  Nu Drake's langverwachte album "Nothing Was The Same" eindelijk uit is krijgen we nu ook bijbehorende visuals te zien van de track "Hold on, We going home".

 • Music

  Part II: Kanye West Interview

  Waarom wilt het Amerikaanse bedrijfsleven West niet zien groeien?

  Het vierdelig interview Met Kanye West door BBC Radio 1 heeft onlangs de eerste twee delen gepubliceerd. Vandaag is deel 2 van het interview online verschenen en hier te zien.

 • Music

  Part I: Interview Kanye West

  BBC Radio 1

  Zoals we afgelopen week al gemeld hebben heeft Kanye West een 4-delig interview gehad met Zane Low van BBC Radio 1. Het eerste deel van het interview is nu uitgezonden.

 • Music

  Justin Timberlake - TKO

  New Song

  Justin Timberlake zijn nieuwe single "TKO" is de opvolger van "Take Back The Night". Het is de tweede track van zijn 'The 20/20 Experience' dubbel-album.

 • Music

  Kanye West Rockster nummer 1

  Interview met Zane Love

  Kanye West geeft een vierdelig interview waarbij er een epic gesprek tussen Kanye en Zane Love wordt weergegeven. In deze trailer wordt minder dan een minuut verkondigt dat hij zichzelf de nummer één rockster vindt op de planeet.

 • Music

  NEW: Drake - Wu-Tang Forever

  'Nothing Was The Same'

  Drake heeft opnieuw een nummer te horen gebracht van zijn aankomende album 'Nothing Was The Same'. Het nummer 'Wu-Tang Forever' is nu hier te beluisteren!

 • Music

  Drake's Nothing Was The Same

  Trailer #2

  Vooruitlopend op de release van Drake's nieuwe album 'Nothing was the same' wordt er nu de tweede officiële trailer uitgebracht.

 • Music

  Magna Carta Holy Grail Tour

  Agenda Jay-Z

  Naast de bekendmaking van Kanye West zijn Yeezus concert samen met Kendrick Lamar laat ook Jay-Z zijn agenda weten voor zijn Magna Carta Holy Grail tour.

 • Music

  Jay-Z ‘Made In America’ docu

  Officiële trailer

  Vooruitlopend op Jay-Z's aanstaande debuut tijdens het Internationaal Filmfestival van Toronto heeft Ron Howard een documentaire gemaakt 'Made in America. Bekijk na de klik de officiële trailer van de 'Jay-Z Made in America' docu.

 • Music

  Holy Grail - Jay-Z & Timberlake

  Official music video

  Vandaag is de officiele clip van Holy Grail - Jay-Z feat. Justin Timberlake vrijgegeven. De video is een donkere maar stijlvolle beleveing die de visuele identiteit van het album weergeeft.

 • Music

  NEW: Justin Timberlake Album

  The 20/20 Experience 2 of 2

  Justin TImberlake heeft de tracklst onthuld van zijn komende album: The 20/20 Experience 2 of 2. Het album is de tweede versie van zijn laatste album die hij uitbracht afgelopen maart.

 • Music

  Pharrell Williams & Cara Delevinge

  Britse Vogue: Born Lucky

  De Britse Vogue laat in zijn september editie een fotoshoot zien van topmodel Cara Delevinge samen met rapper Pharell Williams. Een fashionable shoot waarvan wij al enkele beelden hebben die we jullie kunnen laten zien.

 • Music

  Video: Nelly ft Nicki Minaj & Pharrell

  Get Like Me

  Na de release van zijn nieuwe track "Get Like Me" in juni dit jaar samen met Pharrell Williams en Nicki Minaj is hij na lange tijd weer terug. Nu komen de sterren met een bijbehorende videoclip die in zwart-wit gefilmd is. Een leuke compilatie van champagne douches, t-working en boze sumoworstelaars...

 • Music

  NIEUW: Drake feat. 2 Chainz / Big Sean

  "All Me"

  Drake's langverwachte derde album 'Nothing Was The Same' zal in september dit jaar in de winkel liggen. Nu verrast Drake ons nog even met een nieuwe single "All Me". Een samenwerking met hoofdrollen voor 2 Chainz en Big Sean.

SPECIALDEAL

NIKE - Hypervenom Phelon FG

€ 79,99 € 74,99 BESTELLEN

VIDEO

 • VOLG ONS OP

  Facebook

 • VOLG ONS OP

  Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF