GOOD FOR YOUR IMAGE

LIFESTYLE NEWS

 • Lifestyle News

  NEW: Need for Speed Movie

  Eerste officiële trailer

  Op 14 maart 2014 zal de Need for Speed film verschijnen in de bioscoop. Hier alvast een voorproefje, de eerste officiële trailer.

 • Lifestyle News

  Nike's Visibility High Collectie

  Herfst/Winter 2013

  Wanneer het winterseizoen nadert heeft iedereen de neiging over te gaan in donkerdere en treurige kleuren, zo ook in de voetballerij. Nike Soccer heeft voor het komende seizoen de "Visibility High" collectie ontworpen.

 • Lifestyle News

  Mercedes-Benz zonnebrillen

  4 verschillende stijlen

  Om de sponsor van de New York Fashion Week te herdenken heeft Mercedes-Benz samen met Shwood een zeer beperkte oplage zonnebrillen geproduceerd. Er zijn slechts 4 verschillende stijlen gebruikt, alle afgewerkt met een hoogglans lak.

 • Lifestyle News

  Messi & Bale in FIFA 14 reclame

  Ook Drake is van de partij

  EA Sports heeft een nieuwe televisie reclame uitgebracht in afwachting totdat FIFA 14 verkrijgbaar zal zijn. De reclame genaamd 'We are Fifa 14' is voorzien van een groot aantal spelers zoals Lionel Messi, Gareth Bale en Stephan el Shaarawy.

 • Lifestyle News

  Droomhuis: 1232 Sunset Plaza

  Sunset Boulevard, West-Hollywood

  Huizen van deze omvang, locatie en op en top luxe zijn natuurlijk gevestigd in Hollywood. 1232 Sunset-Plaza is ontworpen door Benlzburg Architecten en is slechts op enkele seconden verwijderd van de winkels en restaurants op Sunset Boulevard.

 • Lifestyle News

  Pattinson in reclame Dior Homme

  Lady-killer

  Modehuis Dior Homme heeft niemand minder dan Robert Pattinson weten te strikken voor de nieuwe parfum reclame. De video geregisseerd door Romain Gavras laat Pattinson zijn reputatie als lady-killer hoog houden.

 • Lifestyle News

  Glow-in-the-dark fiets

  Pure Fix Cycles

  Wil je goed zichtbaar zijn wanneer je in het donker fietst? Dan heeft Pure Fix Cycles voor jou de Glow-in-the-Dark fiets. Elk model in de serie maakt gebruik van een speciale coating op het frame of de wielen.

 • Lifestyle News

  Nike evolueert ‘Just Do It’

  Nieuwe campagne

  Nike’s nieuwe campagne “Possibilities” inspireert het publiek hun grenzen te verleggen en te streven naar het behalen van nieuwe doelen. De kick-off van de campagne is een film met een serie scenario’s en een sterrencast bestaande uit bekende topatleten en gaststerren.

 • Lifestyle News

  Need for Speed Rivals

  Twee officiële trailers

  Het nieuwe Need for Speed Rivals spel belooft een onderhoudende, gestroomlijnde en makkelijk op te pikken spel stijl te hebben. De gelukkige bestuurder zal in staat zijn om in één van de coolste sportwagens, supercars en hypercars te rijden.

 • Lifestyle News

  NIEUW: Coca-Cola Life

  Natuurlijker en gezonder

  Coca-Cola komt met een nieuw product, Coca-Cola Life. Een cola voorzien van het groene label, verpakt in een fles dat van 30% uit plantaardig materiaal is gemaakt. De fles is bovendien volledig recyclebaar. Wij zijn benieuwd!

 • Lifestyle News

  Sneak preview restaurant Beckham

  Union Street Cafe

  Na de aankondiging van David Beckham zijn pensioen kun je over ongeveer een maand aanschuiven in zijn restaurant en enkele lekkernijen eten. David Beckham opent namelijk een eigen restaurant samen met Gordon Ramsay.

 • Lifestyle News

  Nieuwe details Call of Duty: Ghosts

  Voorzien van nieuwe track Eminem

  Call of Duty: Ghosts zal naar planning 5 november dit jaar uitkomen. Call of Duty geeft de fans alvast iets om naar uit te kijken. Een Multiplayer trailer waarin we o.a. een snelle glimp kunnen opvangen van de nieuwe wapens en gedetailleerde vernietigbare omgevingen.

 • Lifestyle News

  NEW FILM: 300 Rise of an Empire

  Official International Trailer

  Het is pas in maart 2014 zo ver dat de nieuwe film '300: Rise of an Empire' te zien zal zijn. Nu krijgen we wel alvast een kijkje tijdens de eerste officiële internationale trailer van de film waarin Eva Green, Callan Mulvey, Hans Matheson en Jack O'Connell te zien zijn.

 • Lifestyle News

  Jackass Presents: Bad Grandpa

  Officiële Trailer

  In de aankomende speelfilm 'Jackass Presents: Bad Grandpa' is Johnny Knoxville te zien als de 86-jarige Irving Zisman. De film concentreert zich rond Zisman als hij zijn weg door heel Amerika gaat met zijn 8-jarige kleinzoon.

 • Lifestyle News

  Instagram Update

  Foto's en video's online verspreiden op het web

  Instagram presenteerde afgelopen maand nog de nieuwe functie van het uploaden van video's. Nu komen ze met weer een geheel nieuwe functie voor de gebruiker. Instagram maakt het namelijk nu mogelijk om de foto's en video's via het web te delen met een Embed link.

 • Lifestyle News

  Grootste Athleten Naakt

  Voor ESPN Magazine Body Issue

  De jaarlijkse traditie van ESPN Magazine, Body Issue presenteert dit jaar opnieuw de grootste athleten die volledig uit de kleren gaan. Alle representeren de sport die ze beoefenen alleen deze keer zonder sportkleding en volledig naakt.

SPECIALDEAL

Geurenset Paco Rabanne 1 Million

€ 58,45 € 46,76 BESTELLEN

VIDEO

 • VOLG ONS OP

  Facebook

 • VOLG ONS OP

  Twitter

About Demy.nl

Demy.nl is een online magazine voor de sportieve man die zich bewust is van zijn eigen levenstijl. Hij is altijd op zoek naar het mooiste voetbalnieuws, de nieuwste sneakers, gadgets en de mooiste vrouwen. Hij houdt van reizen en is herkenbaar door zijn eigen style. Het is de dagelijkse man die zich graag onderscheidt van de rest. Wij mannen zijn niet allemaal hetzelfde!

Demy.nl is de dagelijkse portie 'must-knows' voor mannen. Nieuwtjes op gebied van lifestyle, de mooiste en leukste voetbalmomenten, reizen, blogs en men-fashion. Daarnaast biedt Demy een platform voor jonge ondernemers aan om zich te presenteren. Demy - Good For Your Image

© 2013 Demy.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of Demy.nl

MELD JE AAN VOOR DE
DEMY.NL NIEUWSBRIEF